Jaarlijkse Benefietconcerten ‘Bouwen op een vuilnisbelt’

Elk jaar op een zondag in september/oktober wordt er in zaal Lambeer te Beerse een benefietconcert ‘ ‘Bouwen op een vuilnisbelt” georganiseerd met aperitief en diner ten voordele van India Trust.

2019
Het “Khedeli ensemble” staat garant voor een onvergetelijke middag gevuld met muzikale emotie en schoonheid.
Het 5-koppig ensemble Khedeli bestaat uit 3 vrouwen (Griet Johnson, Greet Raus en Rita Verboven) en twee mannen (Guido Piqueur en Staf Willemsens).

2018
Het ‘Four Aces Guitar Quartet wil de wereld van de klassieke gitaarmuziek ontdekken en uitbreiden met een mix van klassieke muziek gearrangeerd voor kwartet van componisten als Bach, Puccinni en Ravel, originele kwartetmuziek van vooraanstaande componisten als Paulo Bellinati, Dusan Bogdanovic en Patrick Roux en ook met eigen arrangementen van jazz, pop en andere genres muziek.

2017
Het concert wordt verzorgd door een trio met sterke familiebanden. Gerd Van Riel, Ann De Schepper en Kris De Schepper zijn alle drie van jongs af aan erg geboeid door de muziek. Gerd startte als kind met piano in de klas van Liliane Herchuelz in Hemiksem; Ann begon enkele jaren eerder in Kalmthout bij Hilde Meert maar ze voltooide haar muziekopleiding nadien in dezelfde klas als Gerd. Het begin van vele uren samen piano spelen. Allebei behaalden ze in Hemiksem ook een einddiploma kamermuziek, en kort voor hun huwelijk wonnen ze als duo de EPTA-wedstrijd. Ook Kris koos als kind voor de muziek, zij kreeg haar eerste lessen dwarsfluit in de klas van Magda Van Riet. Haar eindexamen dwarsfluit deed Kris in Kalmthout, voor een diploma blokfluit trok ze later naar Oud-Heverlee. 

Leave a Reply